4-dagars.

I Torsdags så var jag och mormor till Ingalill (mormors syster) ute på landet i Kjula.
Dom har verkligen världens mysigaste lilla stuga där ute.
Där bjöds de på våfflor, soppa och kaffe!
Ruff och Idun (Ingalills hund) fick springa runt ute på ängen och jaga varandra och lite bollkastning vart det också.
Ruff fick även prova lite agility, han va jätte duktigt för att va första gången.







Fredag: Jobbade jag och på kvällen blev det  öl / vin med lite TP hos Jocke och Joanna.
Mycket lyckad och trevlig kväll även fast jag förlorade..

Lördag: Hoppade in och jobbade ett extra pass mellan 11-16:30 och på kvällen blev det surströmming, chips, dipp, hårfärgning, ost, spel och Robinsson. Fast när jag precis kom hem till Per så mådde jag inte alls bra så jag fick gå hem och sussa och hoppade över surströmmingen :( men efter 2 timmars vila så mådde ja lite bättre och vandrade upp till Per.

Söndag i dag och i dag gick ja till Joanna och åt frukorst och sen hem igen och ner på city trafikskola och körde 1,5 timmar med BilJohan. Det gick riktigt bra i dag också! Vill så gärna ha mitt körkort nu...
Maja, Joanna och Jocke kom på middag och vi åt pannbiff, lök, potatis och sås. De va faktiskt Jocke och Johan som lagade mat till tjejerna idag. Ett MVG får dom av oss!




Jag ser fram emot att Christine och Marika kommer hit, nu är det bara 11 dagar kvar.
Jag ser även fram emot 20 Maj då Svärföräldrarna kommer ner till oss.
Och nu är min och Johans semester bokat, vecka 29,30. En av veckorna på Gotland och en i Jämtland. Sen har jag faktiskt en tredje vecka ledigt.





Haremsbyxa eller inte?


Ja hörrni, nu är det Onsdag igen. I dag så gick jag en promenad med Ruff i det fina vädret och efter det drog jag och Lilla Zanna och shoppade lite grann, åkte hem gick till mormor där jag fick fotbad och formassage, Jösses va härligt. Bäbis fötter på nytt:)
Jag kan inte låta bli att ta upp det här med harems byxan som nu finns på Jobbet.
Själv så tycker jag att de skulle vara en jätte skön "mens och svullen mage byxa" men jag skulle nog inte visa mej utanför dörren med dom.
Anna min vän på jobbet är lång smal och snygg och hade dessa byxor på dej med ett par pumps linne och svart kavaj, Hur snyggt som helst! Vi sålde dessutom typ 12 par denna dag på¨grund av Anna :) 
Men jag själv... Näääe ja tror inte det.. Det är inte en nyhet och ny design, Haremsbyxan har juh existerat för ett x antal år sedan men de va nog en miss att ta upp den historian igen.. Sorry Gina.. Enda plagget jag verkligen kan säga är
 "not my cup of tea"
Hittade en poppis blogg om dessa Haremsbyxor, Läs and enjoy :)

...." Jag är ett stort fan av gina-modellen som är ifrån Norge och jag tycker att ALLA kläder hon sätter på sig sitter helt otroligt bra, MEN inte dessa byxor som dom har klätt på henne nu.
Och den fösta tanke som slår mig är : Om inte ens hon passar i dom, vem fan gör det då ?
Personligen så blev jag avtänd redan där, sitter dom inte ens bra på henne så kommer dom inte sitta bra på mig heller. Och hur härligt kan det vara att gå omkring med en " bajsblöja" ? ! Nä detta är ingenting jag ens kommer att prova.
Men det ska bli otroligt skoj och se dessa på andra och se hur de sitter..."


Hmm, ja hårda bud från mellerud.. Men lite sant!

Vi var faktiskt och storhandlade idag, och in på ett annat place och där hittade jag mina efterlängtade
bambu-panelgardiner :) dom är nu i sovrummet där min älskade sambo, bästa vän och livskamrat ligger och sover : )

Kanske ska sova jag också? Jaaa, krypa ner i myspys sängen och snarka lite..
I morgon väntar äventyr!
En riktigt bra låt av Billy i grannbutiken. (t-shirtstore) LYSSNA! http://www.myspace.com/bboyembla
Over and Out my friends.



Ballar av stål.

Måndagar är alltid roliga på jobbet. Alltid mycket varor och mycket att rätta till efter helgen!
Längtar så efter lönen..
I förmiddags tog jag och Ruff en spring runda på 1  timma ungefär, fast Ruff orkade inte hela vägen : )
Gick till mormor och drack lite kaffe sen gick vi hem och lunchade och sen började jag jobba kl 14.
Kollade på Patrik 1,5 i kväll. Rolig film tycker jag! Efter den kollade vi på Ballar av stål och ikväll vann Bitterfittan.

I morgon ska jag köra lite med Johan på Bil&Mc-skolan. Får se hur det går, lite nervös faktiskt. På bilskolor kollar dom på massa konstiga saker som man själv aldrig tänker på när man kör med anhöriga. Men men, de blir nog bra.

Nu kikar ja på BigBrother från typ 100år sedan. Hade gött!
Elina Gallardo

~Hola~

Urs va trött jag är efter en fullspäckad helg. Det har varit sååå mycket att göra, vilket är jätte kul men man blir trött.
Igår så va lilli & sussi och shirley clamp på Tuna och showade. Och idag så har Molly Sandén, Sarah dawn finer, alcazar, caroline of ugglas och måns zelmerlöv varit på tuna. Gissa om de drog folk! Ojoj, därför jag är trött nu.

Nu blir de Världens goaste mat som Johan har stått med i timmar, sen har vi 4st filmer vi ska kolla oss igenom med lite popcorn och choklad tror jag : )  Om jag inte somnar efter första filmen, (risken är stor).

Nu är det mat! Hejsvejs :)


Solen skiner och himlen är blå...

                                    

Dagen startade på balkongen med kiwi, kaffe, the voice och 25 grader varmt : )
Fick nog lite färg när jag satt där i solen och myste, efter frukosten gick jag och Ruff på en lång lång promenad och vi gick in på en väg där vi aldrig gått och då kom vi fram till en stor bro och en å. De va såå mysigt där så jag och Ruff satte oss där i 30 min ungefär.  De är nästan helt snö fritt här nere nu! Såg dom första flippfloppen i dag :)

Kameran va med,alltid lika roligt att fota! De vart så himlans varmt när vi satt där i torra gräset så vi gick hem och stor städade. Klockan 4 gick ja på coop och mötte Johan så storhandlade vi, nu är det proppfullt i kyl och frys. HÄRLIGT!
I kväll blir det faktiskt 2 nya ostar och ett nytt vin,
de är ju lill-lördag :) Maja, Kim och Jocke kommer förbi också, Maja ska börja tävla i Disco och vill visa mej och Johan hennes dans. Roligt!!

I går va ja ute och körde en liten sväng, börjar faktiskt känna mej redo. Jag tror faktiskt att när jag väl ska boka tid för teori och körning så ska jag inte säga de till någon, inte ens Johan tror jag. För tabbar jag mej och har sagt de till alla så känner ja mej värdelös.. Va tycker du? Tyst eller inte?..

Jag räknar dagarna till Marika och Christine kommer hit.


3 dagars

Jaha, känner att de va ett tag sen ja satt här. Hmm de är iaf 4 dagar sedan.
Fullspäckat liv kanske :) I Fredags jobbade jag till klockan 5 och eftrer de vart de goo middag hos mammi.
Lördag åkte jag till pappsen och hjälpte han lite med sitt nya hus, gud så vackert de var där. Kommer lite bilder senare!
Han mötte mej på centralen så åkte vi och lunchade sen höll vi hus i huset. (va tokigt de där lät) haha!
Åkte hem med 7 tåget och Johan kom och hämtade mej på stationen i Eskilstuna, så snällt av han.
Zanna gumman ville att vi skulle komma över och ta oss ett glas och va lite sociala vilket vi var.
Vi satt hemma hos Zanna och Tom till 1 på natten och drack och hade riktigt trevligt medans ni andra kollade på melodifestivalen? (Jävligt dålig låt)
Söndag va de riktigt jäkla kanon väder, de va så där så man ville kolla i diket efter tussilago. Sommaren!!! Jag och Johan passade på att vara utomhus, satt på ballen och små solade i 20grader varmt, alla snö är borta och gräser gror :) Mysigt.
Jag passade på att städa lite på ballen som ståll orörd hela vintern, putsade upp stolar och bord samt fönstret. Slängde bort lite skräp och sopade golvet.. Myyys!
Vi drog oss ner på City och shoppade lite och innan vi gick hem tog vi oss en varsin piggelin i solen!
Kom hem och jag och Per va ute och körde bil ett tag, de gick riktigt bra den här ggn. Per bjöd över oss på ost, kex och vindruvor på kvällskvisten så vi gick dit och mumsade och kollade på wipe out eller va de heter.
Gick hem, Duschade och kollade på Beck.

 Byyyye bye.. Lämna lite spår efter dej :)



 


13 snabba...

Jobbar en kortis dag i dag, nu på morgonen har jag gett Ruff sin magpasta mot kräkningar, tränat, ätit frukost och gjort i orfning några koppar kaffe :)
Alltså när man öppnar ett nytt paket med kaffe så luktar de så hilmans gött. Några andra saker som luktar gott är när man är ny duschad och har nya sängkläder och ska sova, ojoj vilken sömn. När man har städat och det luktar cleant är inte heller så dumt när de väl händer, fast ja är duktig på att hålla efter i våran lägenhet.
Jahopp, i kväll är det plastikirurgi före o efter, de är mitt favvo program.
Nu ska jag gå en lång promenad med Ruff och sen sätta mej ett tag med bonniers trafikskola, fasen va ja vill ha mitt körkort nu alltså. Jag har ju bil och de gör mej bara ännu mer taggad på att fixa körkortet, Jag ska ha det senast Juli månad så håll tummarna för mej.

Vilket namn står på ditt födelsebevis: Elina Angela

Antal ljus på din senaste tårta: 20

Tatuering(ar): en i svanken och en på handleden

Födelseort: Stockholm (sollentuna)

Bostadsort: Eskilstuna (city)

Har du varit i några andra världsdelar: Chile, Canada, Grekland, Spanien + öar, Bulgarien, Finland, Estland.

2 eller 4dörrar (på bilen): hihi 2 :)

Antal syskon: 5 st.

Favoritmat: Oh, ja äter typ allt men jag gillar revben

Bästa veckodagen:Söndag konstigt nog, ligga i soffan i mys kläder och svulla.

Stjärntecken: Tvilling

Vad har du för kläder på dig just nu: svarta jeanslegging och en randig tunika med nitskärp, tygskor.

Favoritglass: Ben&Jerrys
 

                  











"Jag drack t-röd för att lugna hjärnan"

Intressant rubrik va? om du köper en tidning och rubriken är lockande så vill du ju läsa, i detta fall så hitta jag bara på rubriken, men många som inte skulle läsa kanske gör de nu bara för rubriken? Jag minns förra veckan när de stod "SKILSMÄSSAN REDAN KLAR" Brad och Angelina shockar alla! Och i detta fall handlade det hela om att deras skilsmässopapper va klara och på-skrivna osv för att dom planerar ju som alla vet på att gifta sej och skiljer dom sej handlar de ju om en hel del pengar så alla papper va tvugna att va klara. Snacka om lureri, de är inte alla som läser hela reportagen i tidningar.
Jaja, nog om det, har tränat i dag och druckit massa kaffe. Ska till farbror doktorn med Ruff 14:40, lilla stackarn!
I kväll ska jag nog ta en promenad till solariumet och jag ska steka pancakes till middag, de gillar Hjärtat!
Torsdag den 9 April kommer Marika och Christine ner till mej!! LÄNGTAR!!


Dom 8 bästa!


 


























Måndäj

Åh vilken helg det har varit alltså. Bra dessutom :)
Lördag jobbade jag heldag med Becka och Marion, Vi fick för oss att gå ut på kvällen så vi skrev upp oss på listan till Nybron. Och de bästa som hände mej på jobbet va att Elinore Sandberg kom in och hälsade på!! :D jag blir varm i hela kroppen när du dyker upp på jobbet gumman. Många stora och varma kramar vart de av både Elle och hennes pappa :) Kom till mej fler ggr gumms.


 


Vi gick hem till mej och Johan efter jobbet och åt middag tillsammans jag, Joanna och Becka.
Marion kom lite senare , Vi hade så himla mysigt vi fyra.
Runt 11 eller 12 så skjutsade hjärtat ner oss på stan så begav vi oss till Nybron. Där vi dansade, drack och hade bara jätte trevligt. Kl 1 ringde jag på Johan så han hämtade mej och dom andra va kvar ett tag till.
En lyckad kväll, och de roliga va att vi 3 skulle jobba på Söndagm hihi! lite trötta men de gick :)
Roligt citat under kvällen:
Rebecka ringer efter taxi.
-Hej mitt namn va Rebecka och jag....ehh... jag lägger på nu hej då!
Haha, hon ångrade sej mitt i samtalet, undrar va taxin trodde?



På Söndag jobbade ja som sagt och kvällen slutade med kebab i soffan och massa bra på tv med Johan och Joanna.
I dag är det måndag och jag har jobbat 12-20:15. Kollade på spårlöst ikväll. Åhh ja tycker de är så gripande! Jag blir så rörd av sånna program! Blir inte du det?
Måste näma att Ruff är lite hängig, han har varit det i 3 dagar nu, han spyr och beter sej jätta kpnstigt mellan varven så i morgon ska ja ringa vetrinären och kolla så vi får komma dit så fort som möjligt och kolla va de kan va? Dags för nya sprutor.

Lite biler från Lördag kväll..











Tack för idag!


Är det inte vår så säg

Solen stiger allt högre på himlen, dag för dag nu.
Mörkret börjar ge vika.
solen är vår energikälla. Vårt ljus och värme.
Grunden till all den energi vi har och använder.






Solisolat




Today har jag varit lediledig, sköntiskönti! :) Vaknade runt 10 och traskade ner i tvättis och körde ett par maskiner. Nu när all snö håller på att försvinna så är de så jävla blött och snuskigt ute, inte alls kul och gå ut med Ruff för allt grus och sliskslask fastnar på hans magimage. Så de såg ut och va en sandlåda eller rättare sagt en grus låda i hela hallen så vi tog fram dammsugarn och körde några varv i lägenheten. Ojijoj va fint de vart!
Känns så skönt när man har både städat, tvättat och diskat. Men snart är de dags igen! Inte alls tacksamt med detta väder. Kim och Jocke kom till oss på middag i dag och jag bjöd på kyckling, potatis, varma grönsaker, sås och sallad. 
Efter maten tog jag och Kimsan en promenad till Solfuxen och solade, åh ja tycker de är så skönt att ligga där i värmen och känna hur de kliar i kroppen av värmen och lyssna på radion som dom spelar i alla rummen. Ja hade lika gärna kunnat ligga där av bara värmen och inte bli brun, fast de är ju en bonus och bli lite svart också.
På vägen hem svängde vi in på posten och hämtade ut ett paket till mej och så köpte vi oss en varsin piggelin, YAMMIE!
När vi kom hem ville kim på Tuna så jocke kim och jag åkte dit, jag köpte mej ett smalt skärp med silver nitar.
Åkte hem och drack kaffe och smaskade wienerbröd.



Nu har jag nyss tränat och tagit mej en duschidusch. Ska nog dra mej till sängen och sussa, ska upp på möte i morgon på jobbet och ja är beroende av minst 8 timmars sömn:)
Tycker ni är dåliga att lämna lite spår efter er. Hejpa!

Perfekta dagen kanske?

Då va det Tisdag, känner att jag inte har sådan koll på dagarna just nu, inte klockan heller! Shit den är ju 23:35.
Jag klev upp 8 i morse och kunde inte somna om för dom höll på att skrammla me massa maskiner utanför sovrummet. Ruff hade inga som helst problem att sova, han låg till och med och halv snacka i sömnen.

Klev upp och tog mej riktigt kallt vatten över ansiktet och gjorde mej en ansiktsmask, tränade, gick promenad, åt en riktigt smaskig sallad och tog mej en kopp kaffe och slog mej ner vid datorn och surfa runt bland lite day news.
Jag gjorde mej i ordning och traskade iväg på jobbet  med mp3:n på högsta volym och sjöng med till musiken.
( ingen hörde ja lovar )
En helt vanlig dag på Gina, det kom massa varor och anna och jag hade våran dagliga as dåliga humor. Senare på dagen tog jag och gjorde om lite bland våra jeans, för er som inte vet så är jag jeansansvarig. Bilder här under!
Nu under jeanskampanjen ska de va latjolajban bland våra jeans och de ska hända saker där hela tiden, så jag har fullt upp hela dagarna. Roligt Roligt...
Tog min västa och rock och skulle vandra hem men då mötte ja Joanna, Jocke, Kim, Maja och Caiza så jag fick åka hem med dom och slapp traska i allt slask, Me like!

Ohh, sitter nu här helt utmattad av dagen som gått med ett leende på munnen :) Ett stort doftljus från partylight och Jonathan Johansson spelas för mina öron, ojoj de är så himla skönt och sitta och lyssna på hans magiska röst med skånsk brytning och magiska ljud i bakgrunden. Pratade nyss med lilla Christine också, hon fick för sej att ringa mej. Vi ringer ju numera till varandra 1 gång varje vecka, eller hur kisse? :  ) Christine och Marika kommer troligtvis att komma ner till mej och Johan v.15. Jiiises va mys vi ska ha då brudar.
Nä om man kanske ska ta och duna så man orkar med morgondagen också, kort sagt så har jag haft en väldigt nära  "en perfekt dag"  Observera att ordet perfekt inte existerar.              Go natt trollungar.














Min smaskiga sallad.



Rubrik:

Ja då va de Mars, Jisses va de går fort! Helgen har varit kanon, ledig och allt!
I Fredags färgade jag håret och i  Lördags åkte vi till Kungsör och hejjade på Kimsan när hon tävlade i Disco och HippHopp, hon vann allting:) En riktigt vinnare och shiit va duktig hon är, sååå avis.
På Söndagen gick ja och älsklingen en promenad när vi vaknat och gick och solade, sen va Johan och Jocke i garaget typ resten av dagen, senare på kvällen gick vi 4 och kollade på Wallander -Hämnden.
Jag gillade filmen:) Åkte sedan och storhandlade.

Måndag i dag och jag har jobbat 9-20:15. Lååång passet i dag!
Trött i skallen och behöver sömn.
Sov gott ni som läser!

RSS 2.0