Detta är Elina Gallardo.



Elina är en individ som fokuserar på personrelaterade och känslomässiga problem.
Hon är till sättet vänlig och älskvärd, behöver känna sej omtyckt av andra för att kunna känna sej väl till mods.
Hon är öppen för andras synpunkter och besitter en påtaglig förmåga att lyssna.

Fokusering och känslomässiga frågeställningar gör emellertid att hon är mindre intresserad av rent praktiska problem, och vill gärna tycka om allt hon gör och föredrar att arbeta i en positiv, öppen miljö, omgiven av människor med vilka hon kan bygga fasta och stabila relationer.

Den anpassning till arbetsplatsens krav som Elina gör är inte speciellt tydlig, vilket tyder på, att hon med stor utsträckning känner sej trygg i sin nuvarande omgivning.
Den enda förändringen av betydelse i hennes sätt att vara, är en minskning av hennes inriktning på praktiska frågor, till förmån för ett något mer öppet och förtroendefullt sätt.

Värme och ett posetivt förhållningssätt gentemot andra människor, är styrkan i Elinas sätt att vara.
Hon samverkar på ett utmärkt sätt med andra, och är i stånd att bygga upp starka, bestående relationer.
Till skillnad från många andra komunikativa personer, besitter hon också förmågan att lyssna, och människor upplever, att hon kan ge både tröst och stöd när behov av detta finns.

Elina är kravlös och öppen gentemot andra människor, hon har ett vänligt sätt och visar ett verkligt intresse för andra människors ideer och känslor.
Hon har en benägenhet att i första hand agera utifrån känslomässiga överväganden, vilket i och för sig inte betyder att hon för den skull är en inpulsiv person.
Tvärtom kan hon visa stort tålamod med andra människor, och förutom att vara allmänt social, är hon dessutom en god lyssnare.
Eftersom Elina reagerar på ett tydligare känslomässigt sätt än mer pragmatiska och rationella personer, har hon en benägenhet att bedömma människor utifrån det första intrycket.
När hon väl har utvecklat nära band med någon - vare sej det gäller på arbetet eller mer allmänt sätt - så kan hon förväntas visa betydande lojalitet och vara beredd till stora ansträngningar för att bibehålla relationer.

Det går att fylla en hel rad posetiva inslag i Elinas förhållningssätt, men en svaghet är hennes oförmåga att hantera stress och konflikter.
Hon upplever aggressivit och konfrontationer som extremt obehagliga och föredrar därför att arbeta i en lugn och posetiv miljö, där hennes ideer accepteras och uppskattas av hennes arbetskamrater, och där behovet av omedelbart och självständigt aggerande minimeras.

Stämmer detta in på mej? =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0